Haemme Feelback Groupille Teknistä projektipäällikköä / ohjelmistokehittäjää suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Feelback Groupin toimipisteet sijaitsevat Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Tampereella, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työpaikkasi sijaintiin. Sinulla on myös etätyömahdollisuus.

Tehtävässä osallistut teknisiin tutkimusprojekteihin itsenäisesti tai tiimin jäsenenä. Projekti voi pitää sisällään esim. Dashboard-raportointia, järjestelmäintegrointia, käyttöliittymäsuunnittelua yms. Olet vahvasti mukana myös teknisessä kehittämisessä.

Haemme teknistä projektipäällikköä / ohjelmistokehittäjää, jolla on jo kokemusta:

  • usealta vuodelta ohjelmointitehtävistä
  • kykyä käyttää eri ohjelmistoja (PHP, HTML, XML, MySQL sekä mahdollisesti mobiilialustat)
  • kokemuksen Linux-palvelimista ja tietokantaosaamista
  • kokemuksen järjestelmäintegraatioista

Odotamme sinulta vahvoja teknisiä taitoja sekä itsenäistä, ratkaisukeskeistä työotetta. Eduksi katsomme kokemuksen data-analytiikan osalta (mm. Qlik Sense, Microsoft BI). Toivomme, että olet valmis työskentelemään nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävä tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä osaavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä heti hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
20.01.2021

Haku päättyy:
31.01.2021