Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme HT Laser Oy:lle tilauskäsittelijää toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tornioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Työssäsi tilauskäsittelijänä vastaat tilaus- ja tarjouskäsittelystä ja niiden kirjaamisesta ERP-järjestelmään. Työssäsi käsittelet teknisiä piirustuksia ja luot niiden perusteella tilausrivejä tuotantoon. Työ sisältää asiakaspalvelua asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Tässä työssä sinulla on mahdollista kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi ja halutessasi tehtävään voidaan myöhemmin lisätä myynnin ja uusasiakashankinnan tehtäviä.

HT Laser on asiakasta lähellä – Yli 400 hengen joukkueemme palvelee kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa sekä Puolan Poznanissa. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. www.htlaser.fi

Etsimme tiimin vahvistukseksi sinua, jolla on vastuuntuntoinen, työhön tarttuva ja tarkka työote. Tehtävässä menestymisessä sinua auttavat hyvät tietotekniset taidot, asiakaspalveluhenkisyys sekä halu työskennellä tehokkaasti. Konepajateollisuuden tunteminen katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Eduksi katsomme englannin kielen taidon sekä tehtävään soveltuvan koulutustaustan, esimerkiksi tradenomi tai insinööri.

Luitko juuri tulevasta työstäsi? Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvitsetko lisätietoja? Kerromme mielellämme lisää, otathan yhteyttä: Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Tornio

Haku alkaa:
14.09.2022

Haku päättyy:
12.10.2022