Haemme asiakasyrityksellemme Metallityö Vainio Oy:lle toimistotyöntekijää asiakaspalvelutehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työn aloitus on joustavasti touko-kesäkuun aikana.

Työtehtävässä toimit myyntitiimin jäsenenä ja käsittelet saapuneita tilauksia, sekä hankit niihin liittyviä materiaaleja. Pääset tutustumaan aitiopaikalta teollisen valmistuksen asiakaspalvelun ja tuotannonsuunnittelun prosesseihin, sekä työskentelet nykyaikaisten ERP-järjestelmien käytön parissa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan laadunhallinnan kehitystyöhön.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää perus IT-taitojen ja Microsoft Office -ohjelmien tuntemuksen lisäksi positiivista asennetta, halua oppia uutta, sekä yhteistyö- ja palveluhalukkuutta. Eduksi katsomme, jos sinulla on jo tuntemusta ERP- tai vastaavien järjestelmien käytöstä, kokemusta tilauskäsittelyistä ja -hankinnoista ja teollisen ympäristö on sinulle jo jollain tavalla tuttua.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.mvainio.fi

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
04.05.2022

Haku päättyy:
04.06.2022