Haemme asiakasyrityksellemme Kuopion Desinfektiopalvelu Oy:lle tuholaistorjunnan huoltoteknikkoa pidempiaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työ on kokoaikainen. Työskentelet aluksi määräaikaisessa työsuhteessa Osuman kautta, ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkaa työtä Kuopion Desinfektiopalveluiden omilla kirjoilla. Tehtävän palkkaus pohjautuu kiinteistöpalvelualan työehtosopimukseen.

Teknikon tehtäviin kuuluvat monipuoliset tuhoeläintorjuntatehtävät asiakkaiden tiloissa Itä-Suomen alueella. Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi rakenteiden verkotukset, estopiikitykset, ja kesäisin kattojen ja seinien pesut ja pinnoitukset. Työ on luonteeltaan itsenäistä työtä kentällä, joten työntekijälle tarjotaan kattava perehdytys ja koulutus tehtäviin.

Kuopion Desinfektiopalvelu Oy on vuonna 1982 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme erikoistuneet haittaeläinten ja tuholaisten torjuntaan, desinfiointiin, homeentorjuntaan, otsonointiin/hajunpoistoon, kattojen ja seinien sammaleenpoistoon ja pinnoittamiseen, lisäksi asennamme pulupiikkejä ja tarjoamme siivouspalveluja sekä omavalvontasuunnitelmien tekoa. Tutustu yritykseen: www.kuopiondesinfektiopalvelu.fi

Etsimme osaavaan joukkoon hyvän asenteen omaavaa henkilöä, jolle laadukas työnjälki on tärkeää ja monipuolinen työnkuva motivoivaa. Tuholaistorjujat suorittavat asianmukaisen tutkinnon ja perehdytyksen, mutta kiinteistönhuollon tai rakentamisalan koulutus tai työkokemus antavat hyvät valmiudet tehtäviin. Edellytämme B-ajokorttia ja katsomme eduksi BE-ajokortin.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
08.07.2022

Haku päättyy:
25.08.2022