Haemme asiakasyrityksellemme Metallityö Vainio Oy:lle suorarekrytointina tuotannonohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Iisalmeen. Työnkuva edellyttää vuorotyövalmiutta. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tuotannonohjaajana

Vastaat vastuualueesi henkilöstön esihenkilötehtävistä ja päivittäisestä työnohjauksesta.

Odotamme sinulta

Kokemusta esihenkilötehtävistä sekä hitsaavan konepajan tuotantoympäristöstä. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa valmistus- ja mittaustekniikkaan liittyen. Tehtävät edellyttävät myös hyvää piirustusten lukutaitoa sekä englannin kielen osaamista – muu kielitaito katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta tiimityön ja työhyvinvoinnin johtamisesta osana päivittäistä esihenkilötyötä. Olet työssäsi järjestelmällinen ja tavoitteellinen sekä sinulla on hyvät ongelmanratkaisu-, työnohjaus- ja yhteistyötaidot.

Metallityö Vainio yhtiöt on kehittyvä konepajakonserni, jossa pääset kehittämään osaamistasi vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.mvainio.fi

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Tarvitsetko lisätietoja? Olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse: Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
20.01.2023

Haku päättyy:
02.02.2023