Haemme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle hitsaustaitoisia tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirran tehtaille. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin kirjoille. Työ on 2-vuorotyötä. Palkkaus tehtävässä muodostuu henkilön osaamis- ja kokemustaustan pohjalta. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tuotantotyöntekijänä voit työskennellä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan joko energiavaraajien kokoonpanotyössä tai putkisto-osien valmistuksessa. Tehtävänkuvasta riippuen tehtäviisi kuuluu erilaisia hitsaus- ja kokoonpanotehtäviä.

Toivomme sinulta koulutustaustaa metallialan parista, MIG/MAG menetelmillä mustien ja kirkkaiden terästen hitsaustaitoa, piirustusten lukutaitoa sekä laadukkaaseen työjälkeen tähtäävää työotetta. Voit olla alalla jo jonkin verran osaamista kerryttänyt tai jo rautaisempi ammattilainen, sillä eduksi katsomme muun muassa aikaisemman työ- tai harrastustaustan asennustehtävistä sekä valmiudet suorittaa hitsausluokat.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
13.07.2022

Haku päättyy:
15.08.2022