Haemme JELD-WEN Suomi Oy:lle tuotantotyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuotannon tehtäviin Kuopioon. Työ on 2-vuorotyötä arkisin.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa tuotantotyökokemusta vaan tärkeintä on motivaatio oppia ja tarkka työote. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja sinun on mahdollista oppia eri tuotannon tehtäviin, kuten ovien kuullotusta ja maalausta, karmien kasausta sekä ladontatehtäviä. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia uusiin ja saneerattaviin koteihin ja julkisiin tiloihin. Tuotteita markkinoidaan Suomessa Swedoor-brändillä. JELD-WEN Suomi Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaat toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä. JELD-WEN työllistää Suomen tehtailla ja toimistoilla yli 400 työntekijää.

Mikäli kiinnostuit, jätähän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Keränen puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.05.2022

Haku päättyy:
07.06.2022