Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle tuotantotyöntekijöitä kausityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen Viitasaarelle. Pyrimme pitämään hyvistä työntekijöistä kiinni, joten sinulla on mahdollisuus myös toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään 2- tai 3-vuorotyönä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet ovi- ja ikkunatuotannon parissa erilaisissa kokoonpano- ja valmistustehtävissä. Hakemaltamme henkilöltä odotamme työtä pelkäämätöntä asennetta, ahkeraa työotetta ja kädentaitoja. Eduksesi katsomme kokemuksen esimerkiksi kokoonpano- tai rakennusalan tehtävistä, muttei aikaisempi kokemus ole välttämättömyys, sillä perehdytämme sinut tehtäviin! Tärkeintä on halu ja valmius oppia uutta.

Ikkunat ja ovet – sitä maankuulua Kaski-laatua! Kaskipuu on suurin kotimainen ikkuna- ja ovialan perheyritys. Yhden käsiparin yrityksestä on kasvanut vuosien saatossa moderni satoja ammattilaisia työllistävä kansainvälinen konserni.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.kaski.fi

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
24.05.2022

Haku päättyy:
08.06.2022