Haemme asiakasyrityksellemme Ketoinen Oy:lle tuotantotyöntekijöitä toistaiseksi voimassa olevaan ja osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työ on vuorotyötä ma-pe klo. 07.00–18.00. Satunnaisesti sesonkipiikeissä työvuoroja voi sijoittua myös viikonlopuille.

Tuotantotyöntekijänä Ketoisella

Työtehtävät sisältävät leipomon pakkaamo- ja tuotantotöitä, joita tehdään käsityönä. Alussa työhön perehdytetään kattavasti niin teorian kuin käytännön oppimisen kautta. Vuoroissa kanssasi työskentelee aina useampi työkaveri, joten et jää yksin töiden tiimellyksessäkään!

Työsuhteessa viikkotyötunnit ovat 15–40 h/vko. Palkkauksessa käytössä on leipomoalan työehtosopimus, jossa aloituspalkka on 11,38 €/h. Aikaisempi osaamisesi ja kokemuksesi elintarvikealan parissa huomioidaan palkkauksessa nostavasti.

Hakemamme henkilö

Olet hakemamme henkilö, mikäli omaat oma-aloitteisen ja työhön tarttuvan otteen. Aiempi kokemus elintarvikealalta tai tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Kokemusta tärkeämpää on hyvä asenne työtä ja uuden oppimista kohtaan!

Työtä tehdään seisten, joten tehtävässä vaaditaan työhön soveltuvaa fyysistä kuntoa. Työ edellyttää hygieniapassia, jonka tulee olla voimassa ennen töiden aloitusta. Ketoisen toimitilat sijaitsevat Kuopion Purukadulla, noin 10 kilometriä keskustasta. Ajokortista ja omasta autosta voi olla etua kulkemiseen, mutta lähettyville pääsee myös julkisilla.

Ketoinen – Täyttä makua, ilman viljoja. Proteiinia, energiaa ja kuitua pakastealtaasta. Haluaisitko olla osa tarinaamme ja tehdä maailmaa pala palalta paremmaksi? Yrityksen visio on olla Euroopan johtava vatsaystävällisen elintarvikkeiden brändi. Kaikki tuotteet leivotaan ja tehdään Kuopiossa, yrityksen omassa viljattomassa leipomossa. 

Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: https://ketoinen.fi/

Haluatko liittyä valmistamaan maukkaita leipomotuotteista osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa töitä tehdään vahvalla me-hengellä? Tämä on sinun paikkasi!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.01.2023

Haku päättyy:
07.02.2023