Haemme JELD-WEN Suomi Oy:lle tuotantotyöntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kuopioon. Aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta, ja ensimmäisen 4 kuukauden jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Tehtävän palkka pohjautuu puusepänteollisuuden työehtosopimukseen.

Tarvitsemme tekijöitä tuotannon eri tehtäviin. Pintakäsittelijänä työskentelet maalauslinjaston laadunvalvonnassa ja maalauskoneen säätämisen tehtävissä tai ruiskumaalauksessa. Kokoonpanotehtävissä puolestaan tehtäviin kuuluvat ovien latominen ja varustelu.

Parhaat valmiudet tehtäviin antavat aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai esimerkiksi rakennusalan tai pintakäsittelyn koulutustausta. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on motivaatio oppia ja tarkka työote. Tehtävissä sinua tukee kattava perehdytys.

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia uusiin ja saneerattaviin koteihin ja julkisiin tiloihin. JELD-WEN Suomi Oy toimii Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä työllistäen yli 400 työntekijää.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerro hakemuksellasi, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Keränen puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
28.03.2023

Haku päättyy:
04.06.2023