Haemme asiakasyrityksellemme Lapelland Finland Oy:lle rakennusalan tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Pyhännälle. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä ja tehdään sisätiloissa.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä, joilla on valmius 2-vuorotyöhön ja hyvä asenne. Tehtävässä olet valmistamassa majoitusmökkejä ja saunavaunuja. Tehtävänkuvassa katsomme eduksi alan koulutuksen, rakennusalan osaamisen sekä aiemman kokemuksen puurakentamisesta.

Lapelland on suomalaista rakennustyötä ja käsityötaitoa parhaimmillaan. Olemme osa kotimaista Salvos Finland Oy:tä. Salvos kantaa harteillaan vuosikymmenien vankkaa kokemusta rakentamisesta ja lomakotien valmistamisesta. Lapelland valmissauna, valmisaitta ja valmismökki valmistetaan Pyhännän tehtaallamme alusta loppuun sisätiloissa ja toimitetaan täysin valmiina aina pintakäsittelyjä myöten.

Tutustu lisää yritykseen ja tuotteisiin osoitteessa: www.lapelland.fi

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätähän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Pyhäntä

Haku alkaa:
04.05.2022

Haku päättyy:
02.06.2022