Haemme asiakasyrityksellemme Talokaivo Oy:lle tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työ on kokoaikatyötä. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet Talokaivon tuotteiden tuotantotyö- ja kokoonpanotehtävissä. Tehtävässä menestymisessä sinua auttavat hyvä fyysinen kunto ja hyvät käden taidot. Toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyötaidot, mutta osaat toimia työssäsi myös itsenäisesti. Katsomme eduksesi B-ajokortin, trukinajotaidon ja valmiuden työskennellä 4-vuorotyössä. Tehtävään perehdytetään, joten oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton asenne ratkaisevat!

Talokaivo on suomalainen muovituotteita valmistava yritys. Talokaivo suunnittelee, valmistaa ja myy kaivoja, erottimia, pumppaamoita, putkia, aluelämpöputkia ja hulevesijärjestelmiä. Tuotteiden lisäksi Talokaivo tarjoaa huoltopalveluita, sekä auttaa kohteiden suunnittelussa, tuotteiden valinnassa ja mitoittamisessa. Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.talokaivo.fi

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Vantaa

Haku alkaa:
20.06.2022

Haku päättyy:
05.07.2022