Mellano

Tuotantotyöntekijöitä

Pohjois-Savo, Lapinlahti

Julkaistu 24.05.2024

Sulkeutuu 06.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Erno Randelin

Myyntipäällikkö, Iisalmi

045 269 6696 erno.randelin@ohp.fi

Tuotantotyöntekijöitä

Haemme asiakasyrityksellemme Mellano Oy:lle tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Lapinlahdelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alustavasti kesän ajan, mutta sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävän palkka pohjautuu puusepänteollisuuden työehtosopimukseen.

Tuotantotyöntekijänä työskentelet maalaamossa pintakäsittelyn ja muissa tuotannon tehtävissä. Toivomme ensisijaisesti kokemusta maalaamossa työskentelystä, ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen tuotannon töistä esimerkiksi puutuote- tai metalliteollisuuden parista sekä osaamisen CNC-koneen käyttöön.

Tuotantotyöntekijänä työpisteesi voi olla myös runkotuotannossa muiden työvaiheiden parissa. Runkotuotannossa eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisten työstökoneiden käytöstä.

Tarjoamme tehtäviin ja käytössä oleville koneille kattavan perehdytyksen, joten tärkeintä on omatoiminen työote ja halu oppia uutta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Erno Randelin, puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi