Haluaisitko olla osa Ketoisen tarinaa ja tehdä näin osaltasi maailmaa pala palalta pikkuisen paremmaksi?

Haemme asiakasyrityksellemme Ketoinen Oy:lle Kuopioon tiimin vahvistukseksi tuotekehittäjää vauhdittamaan yrityksen kasvua tuotevalikoiman parissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työn aloitus ja palkkaus ovat sopimuksen mukaan.

Kaikki Ketoinen-tuotteet ovat markkinoiden maukkaimpia, viljattomia, gluteenittomia, hiivattomia ja laktoosittomia leipomotuotteita. Tuotteita löytyy ympäri Suomea vähittäiskaupoista sekä ravintoloista, jakelulaajuuden kasvaen koko ajan lisää. Ketoinen uskoo luonnollisuuteen, puhtauteen ja kotimaisuuteen, tehden tiivistä yhteistyötä tiedeyhteisön kanssa. Näistä osoituksena Ketoinen on ansainnut niin avainlippu -merkin, kuin tullut hyväksytyksi ensimmäisenä ravitsemisalan yrityksenä osaksi Kuopio Healthia.

Tuotekehittäjänä Ketoisella

Tarkoituksena ei ole luoda vain trendituotteita, vaan kehittää asiakaslähtöisiä tuotteita tutkittuun tietoon nojaten. Työhön sisältyy muun muassa ravintoarvolaskelmien laatimista. Tuotteiden ja reseptien uusilla kehitysideoilla olet mukana piristämässä myyntiä, sekä muokkaat tuotteita vastaamaan kuluttajien muuttuvia odotuksia. Tuotekehittäjänä olet sekä ideoimassa uusia tuotteita, että mukana käytännön tekemisen kautta testaamassa ja muokkaamassa reseptejä toimiviksi. Tässä tehtävässä luovuutta tai kokeilunhaluisuutta ei tarvitse säästellä!

Hakemamme henkilö

Tuotekehittäjäksi etsimme rohkeaa ja heittäytyvää osaajaa, jolla on uskallusta lähteä ideoimaan ja kokeilemaan uusia vatsaystävällisiä tuotteita. Ketoinen Oy:n tiimissä pääset hyödyntämään taitojasi luodessasi uutta tuotevalikoimaa sinnikkäällä otteella.  Työssäsi osaat ottaa huomioon niin erilaiset raaka- ja elintarvikkeet, erityisruokavaliot, valmistusmenetelmät kuin myös elintarviketurvallisuuden.

Odotamme sinulta:

  • Tietotaitoa elintarvikkeista ja ravitsemuksesta
  • Tehtävään sopivaa työkokemusta, esim. leipurikondiittori tai kokki
  • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Voimassa olevaa hygieniapassia

Eduksi katsomme esimerkiksi ravintola- tai elintarvikealan koulutustaustan.

Ketoinen – Täyttä makua, ilman viljoja. Proteiinia, energiaa ja kuitua pakastealtaasta. Kaikki tuotteet leivotaan ja tehdään Kuopiossa, yrityksen omassa viljattomassa leipomossa. Yrityksen visiona on olla Euroopan johtava vatsaystävällisen elintarvikkeiden brändi.

Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: https://ketoinen.fi/

Haluatko liittyä osaksi maukkaita Ketoisen kasvutarinaa leipomotuotteiden pariin osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa töitä tehdään vahvalla me-hengellä? Tämä on sinun paikkasi!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.01.2023

Haku päättyy:
07.02.2023