Haemme asiakasyrityksellemme Okun Koneistuspalvelu Oy:lle tuotekokoonpanijoita Outokumpuun.

– Työn aloitus: heti tai sopimuksen mukaan
– Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva
– Työn muoto: kokopäivätyö aamu- tai päivävuorossa, 40 h/vko
– Palkkaus: neuvoteltavissa osaamisen mukaan

Etsimme hyvän asenteen omaavia tuotekokoonpanijoita, joilta löytyy näppäräsormisuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä intoa uuden oppimiseen.

Tarjoamme ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön sekä teknologialtaan korkeatasoisen toimintaympäristön. Pääset valmistamaan vaativia ja mielenkiintoisia tuotteita sekä osakokonaisuuksia. Yksivuorotyö aamu- tai vaihtoehtoisesti päivävuorossa mahdollistaa työn sovittamisen omiin aikatauluihin – myös joustava työaika on sovittavissa.

Okun Koneistuspalvelu Oy (Oku) on hienomekaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo. Perheyhtiö on perustettu vuonna 1978, ja tunnettua taitoamme hyödynnetään kaivosten uumenista avaruuteen sekä kotimaassa että maailmalla.  Valmistamiamme tarkkuusosia käytetään laajasti monella toimialalla, kuten lentokoneissa, aseissa, röntgen- ja laboratoriolaitteissa, paperikoneissa, tarkkuustyökaluissa, satelliiteissa, kuidunvalmistuslaitteissa sekä elintarviketeollisuudessa.

Kahdessa tehtaassa on yli 50 työstökonetta, joissa hyödynnetään modernia automatisoitua teknologiaa. Lastuavan työstön koneita on yhteensä 35 kappaletta, joista moniakselityöstökoneita on 24. 40 ammattilaisen tiimi hyödyntää viimeisintä teknologiaa vastaten tunnettujen globaalisti toimivien yhtiöiden hienomekaniikka- ja tarkkuustyöstötarpeisiin. Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.oku.fi

Jätä hakemuksesi pian tai kysy lisätietoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Outokumpu

Haku alkaa:
17.01.2023

Haku päättyy:
30.01.2023