Haemme suorarekrytointina Gebwell Oy:lle tuotepäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Leppävirran toimipisteelle. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Tehtävänkuva edellyttää matkustusvalmiutta, sillä matkustuspäiviä on tehtävässä 100+.

Tuotepäällikkönä toimit asiantuntijana energiavaraajien osalta koko tuotteen elinkaaren ajan. Tiedät miten energiavaraajat toimivat ja kuinka ne integroituvat osaksi suurempaa lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmää. Huolehdit tarvittavan tuotetuen saatavuuden muulle organisaatiolle, mm. tuotedokumentaation osalta, tuotekehitystyötä ohjaat asiakaspalautteesta saatavaan suuntaan. Kerrot myös sujuvasti tuotetietoutta organisaation ulkopuolisille tahoille.

Toimintamme kasvun myötä etsimme teknologiatiimimme vahvistukseksi innovatiivista ja positiivista henkilöä, jonka työnkuvan pääpaino on kaupallisuudessa. Teknisen osaamisen kartuttamiseksi saat kattavan perehdytyksen ja organisaation tuen tehtävässä menestymiseksi.

Odotamme hakijalta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten teknillistä tai kaupallista koulutusta
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi prosessiosaamisen, tuotekehityksen ja -hallinnan tuntemuksen sekä aiemman työkokemuksen kansainvälisen energiatekniikan alalta. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa.

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on 42 miljoonaa euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Ota seuraava askel työurallasi puhtaan tulevaisuuden energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiöön! Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
13.05.2022

Haku päättyy:
29.05.2022