Oy Carlson – suomalainen perheyritys. Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa.

Haemme asiakasyrityksellemme Carlsonille suorarekrytointina tuotepäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tuotepäällikkönä Carlsonilla

Tuotepäällikkönä toimit raudan- ja rakentamisen tuoteryhmien kategoriassa. Vastaat oman tuoteryhmäsi varasto- ja verkkovalikoimista, varastosta, katteesta, myynnistä sekä näiden kehittämisestä ketjun tavoitteiden mukaisesti. Työssäsi informoit myyntikenttää ja toimit tiiviissä yhteistyössä myymälähenkilökunnan sekä Pro myynnin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Teet myös yhteistyötä eri tavarantoimittajien kanssa. Pääset vastaamaan oman tuoteryhmän markkinoinnista sekä raportoinnista sisäisesti.

Toivomme hakijalta vankkaa tuotetietämystä rautakaupasta sekä erityisesti rakentamisen eri tuoteryhmistä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta myyntipuolelta sekä mielellään ostotoiminnasta. Tehtävänkuva edellyttää sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä vastuullisen työn, jossa pääset osaksi rakentamaan Carlsonin tulevaisuutta. Saat hyvän mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi työkaveriesi tukemana.

Haluatko tietää Carlsonista lisää? Vieraile sivustolla www.carlson.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
08.04.2021

Haku päättyy:
22.04.2021