Haemme asiakasyrityksellemme Feelback Groupille tutkimushaastattelijoita tekemään henkilökohtaisia haastatteluja Sastamalaan. Tehtävä sopii erityisen hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle, joka omaa reippaan ja oma-aloitteisen asenteen. Työn aloitus on heti ja haastattelut suoritetaan arkisin.

Tehtävässä pääset tekemään henkilökohtaisia haastatteluja. Tarjoamme määrään perustuvan haastatteluperusteisen palkkauksen, jonka lisänä on takuutuntipalkka. Tehtävään annetaan perehdytys ja voit sovittaa työpäivät joustavasti oman aikataulusi mukaisesti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit työskennellä joustavasti iloisessa työympäristössä ja mahdollisuuden ansaita hyvin ahkeralla työllä!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän heti hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janniina Pakarinen puh. 050 436 1625, janniina.pakarinen@ohp.fi 

Olemme huolehtineet koronaan liittyvistä turvatoimenpiteistä ja asiakasyrityksemme tarjoaa työntekijöille suojamaskit ja tämän lisäksi huolehditaan hyvästä käsihygieniasta.

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Sastamala

Haku alkaa:
13.10.2021

Haku päättyy:
25.10.2021