Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Lipa-Betonille ammattitaitoista työnjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa nojaten aiempaan kokemukseesi.

Työnjohtajana tehtaalla vastaat päivittäisen työn organisoinnista, esimiestyöstä ja laatupuolesta aina betoniin liittyvistä laatuasioista lopputuotteen laatuun. Olet yhdessä kahden muun työnjohtajan kanssa vastuussa siitä, että työt toteutetaan ajallaan ja laadukkaasti.

Edellytämme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta (AMK) sekä aiempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä – esimerkiksi parin vuoden kokemus työnjohtajan tehtävistä antaa hyvät valmiudet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä vastuullinen työote. Katsomme eduksi ymmärryksen tai kokemuksen betonielementtiteollisuudesta.

Lipa-Betoni Oy on vuonna 1976 perustettu perheyritys, joka toimittaa korkealaatuisia seinäelementtejä asuin-, liike- ja teollisuusrakentamisen tarpeisiin. Lipa-Betoni Oy on Lipsanen-yhtiöiden emoyhtiö.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Pieksämäki

Haku alkaa:
24.05.2023

Haku päättyy:
06.06.2023