Haemme asiakasyrityksellemme IPK Hockey Oy:lle työntekijöitä Mestis-ottelutapahtumiin Iisalmeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työvuorojen määrä on sovittavissa tapahtumien ja omien aikataulujesi mukaisesti, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansioita etsivälle. Tehtävän palkka pohjautuu MaRa:n työehtosopimukseen.

Ravintolatyöntekijänä ottelutapatumissa työpisteesi on jollakin tietyllä ravintolapalvelun pisteellä, kuten kioskissa tai juomien anniskelussa. Työssä palvelet asiakkaita, laitat esille ja osin mahdollisesti valmistat myytäviä tuotteita sekä huolehdit myyntipisteen siisteydestä. Työtehtäviä on tarjolla myös media- ja toimitsijatehtävissä sekä satunnaisesti Karhun Kellarilla, joten kerrothan hakemuksellasi, mistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Katsomme eduksi aiemmin kokemuksen ravintola-alan, asiakaspalvelun tai myynnillisistä tehtävistä, mutta reipas ja asiakaspalveluhenkinen asenne on tärkeintä. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi. IPK:n toimintaan voit tutustua tarkemmin: www.ipk.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osumalla Erno Randelin, p. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
24.08.2023

Haku päättyy:
04.10.2023