Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Mikkeliin työväline- ja kodintekniikkamyyjää suorarekrytointina. Työn aloitus on heti.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja omaa aiempaa kokemusta myyntityöstä. Eduksi katsomme rakennustarvikkeiden ja kodintekniikkatuotteiden tuntemuksen sekä rakennus-, sisustus- tai kaupan alan koulutustaustan.

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, jolla on myös vuoden 2017 lopussa avattu verkkokauppa. Carlson tavaratalot ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tavaratalot Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan ammattilaista. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Mikkeli

Haku alkaa:
29.06.2020

Haku päättyy:
10.08.2020