Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia mekaanisia asentajia sekä hitsaajia ulkomaankomennukselle. Työn aloitus on arviolta huhtikuun 2023 puolivälissä ja töiden alustava kesto on 2 viikkoa. Töitä on tarjolla yli 60 h/per viikko + matkatunnit ja ulkomaanpäiväraha.

Etsimme kokeneita hitsaajia, joilla on voimassa olevat hitsausluokat kirkkaalle materiaalille, erityisesti täytelangalla (hitsausprosessi 136). Työssäsi hitsaat pääasiassa paksuseinämäisiä sekä isoja kirkkaita putkia.

Mekaanisena asentajana toimit hitsaajan työparina, valmistelet työt sekä toimit putkiasentajana. Odotamme sinulta kokemusta putkiasentajan tehtävissä ja olet työskennellyt aiemmin mekaanisen ja metalliteollisuuden reissuhommissa.

Meille tärkeintä on oikea asenne tekemiseen, hyvä fyysinen kunto sekä aiempi kokemus asennustöistä. Molempiin tehtäviin hakijalta edellytetään voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit, passi sekä asiaankuuluvat rokotukset (voidaan tarvittaessa järjestää). Katsomme eduksi alan koulutustaustan ja pärjäät työssä hyvin joko suomen tai englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle majoituksen ja työvaatteet, hoidamme matkajärjestelyt sekä palkkaus on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti nettisivuillamme olevalla lomakkeella.

Kerromme mielellämme lisää, otathan yhteyttä: Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
23.01.2023

Haku päättyy:
05.02.2023