Haemme asiakasyrityksellemme välinehuoltajia Kuopioon, Iisalmeen ja Varkauteen.

  • Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
  • Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti
  • Töiden aloitus on tarpeen mukaan tammikuun 2023 alusta alkaen

Välinehuoltajana työskentelet sairaala-, leikkaussali- sekä hammashoidon työympäristöissä instrumenttien välinehuollon parissa. Välinehuoltoon voi kuulua esimerkiksi välineistön puhdistaminen, desinfiointi, tarkastaminen, huolto, kokoaminen, pakkaaminen ja sterilisointi.

Hakijalta odotamme välinehuoltajan tai muun terveydenhuoltoalan tutkintoa tai vähintään kahden (2) vuoden tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Hakemallamme henkilöllä on tarkka, huolellinen ja luotettava työote. Työssä menestymiseen tarvitset kykyä työskennellä omatoimisesti niin yksin kuin tiimissä. Tehtävässä edellytetään täyttä rokotussuojaa tartuntatautilain (48§ ja 48a§) mukaisesti.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Tehtäviä on tarjolla eri taitotasoisille ja taustaisille tekijöille, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Haku alkaa:
24.11.2022

Haku päättyy:
08.12.2022