Haemme asiakasyrityksellemme Metos Oy Ab:lle varastotyöntekijää/pakkaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirralle. Työt alkavat viimeistään 1. elokuuta, mutta sinulla on mahdollisuus aloittaa myös aiemmin. Työt kestävät 31.12.2022 saakka, ja työ on kokoaikainen. Palkkaus on työehtosopimuksen TVR 7 -tason mukainen.

Varastotyöntekijänä/pakkaajana työskentelet varaston hallinnan tehtävissä, saapuvan tavaran vastaanoton ja hyllytyksen sekä lähtevän tavaran keräilyn ja pakkaamisen parissa. Edellytämme hakijalta IT-taitoja: ohjelmana käytössäsi on muun muassa SAP. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja kokemusta trukin käytöstä, sillä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi autojen lastaus. Tuotteiden keräys ja pakkaus onnistuvat parhaiten, mikäli sinulla on hyvä fyysinen kunto ja kädentaitoja lavojen rakentamiseen.

Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä työntekijöiden hyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita – liity mukaan osaksi ammattitaitoista ja avointa tiimiämme! Tarjoamme työn, jossa viihdyt ja pääset kehittymään ammattikeittiöalan osaajaksi. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.metos.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme esihaastattelut tehtävään jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
17.06.2022

Haku päättyy:
03.07.2022