Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Mikkeliin varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työvuoroja on tarjolla lauantaisin sekä viikosta 5 lähtien alkavat talviloman tuuraukset. Toukokuusta alkaen sinulla on mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti kesäsesongin ajan. Syksyllä on mahdollista keskustella jatkosta.

Etsimme henkilöä, jolla on asiakaslähtöinen palveluasenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteinen työskentelyote. Tehtävässä menestyminen edellyttää trukinajotaitoa. Katsomme eduksesi logistiikka-alan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen varastotehtävistä ja rakennustarvikkeista.

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, jolla on myös vuoden 2017 lopussa avattu verkkokauppa. Carlson tavaratalot ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tavaratalot Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan ammattilaista. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Mikäli onnistuimme herättämään mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Järveläinen, puh. 050-575 4806, jukka.jarvelainen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Mikkeli

Haku alkaa:
13.01.2022

Haku päättyy:
27.01.2022