Haemme asiakasyrityksellemme Profile Vehicles Oy:lle varastotyöntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työn alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen.

Etsimme joukkoomme reipasta tekijää, jolla on oma-aloitteinen ja tarkka työote, halu oppia uutta sekä hyvät tiimityötaidot. Tehtävät edellyttävät B- ja C-ajokorttia, ja katsomme eduksi trukkikortin/trukinajotaidon. Katsomme eduksi myös alan koulutuksen sekä aiemman varastopuolen kokemuksen.

Tarjoamme sinulle työn monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset mukaan yrittäjähenkiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön.

Profile on kansainvälinen erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä muotoilusta. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit, ensihoitotoiminnan ajoneuvot ja viranomaisajoneuvot sekä niihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Suomen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvun moottoreitamme ovat asiakaslähtöinen ja käytännöllinen muotoilu ja innovatiivisuus, yrittäjähenkinen asenne ja aktiivinen myyntityö sekä hyvä tiimihenki.

Tutustu lisää yritykseen: www.profilevehicles.com

Mikäli onnistuimme herättämään mielenkiintosi, haethan pian. Haastattelemme jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisätietoja, otathan yhteyttä Erno Randelin, 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
21.04.2022

Haku päättyy:
07.06.2022