Silversandin leirintäalue sijaitsee Hangon valloittavissa merimaisemissa, upean hiekkarannan ääressä!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Silversand Camping & Resortin vahvuuksiin vastaanoton päällikköä ja baarityöntekijää kesäsesonkiin 2023! Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja määräaikaisia, työn aloituksen ollen toukokuun aikana ja töiden kestäen elo-syyskuun vaihteeseen. Tehtävissä on kiinteä kuukausipalkka.

Vastaanoton päällikkönä olet tärkeässä osassa asiakkaiden unohtumatonta ja sujuvaa vierailua leirintäalueella. Olet vastuussa vastaanoton laadukkaasta toiminnasta ja osallistut myös itse päivittäiseen työhön vierailijoiden ja majoittujien matkailuneuvonnassa. Johdat tiimiäsi esimerkillä ja teet tiivistä yhteistyötä muiden osastojen kanssa.

Baarityöntekijänä olet etsimämme henkilö, mikäli omaat aurinkoisen asiakaspalveluasenteen ja olet kuin kotonasi tiskin takana! Työssäsi vastaat muun muassa asiakaspalvelusta baarin puolella ja juomien tarjoilusta, joten arvostamme etenkin aiempaa kokemusta baarityöskentelystä. Meille tärkeintä on löytää henkilö, jolla on motivaatiota kehittyä sekä oikea asenne tekemiseen.

Eduksi katsomme tehtävään sopivan koulutustaustan sekä hygienia- ja anniskelupassin.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät osaavien tiimikaverien tukemana, joten varmistathan paikkasi Hangon upeissa merimaisemissa pian! Talo tarjoaa sinulle majoituksen sekä ruokailut.

Tutustu yritykseen osoitteessa: https://silversand.fi/

Jätäthän hakemuksesi pian ja liity mukaan osaavan tiimin joukkoon aurinkoisiin maisemiin! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksellasi, kumpaan tehtävään haet.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
16.02.2023

Haku päättyy:
23.03.2023