Haemme asiakasyrityksellemme Långvikin kokous- ja kylpylähotellille vastaanottovirkailijaa. Työsuhde on alkuun osa-aikainen, mutta kesäksi on mahdollisuus työllistyä kokoaikaiseksi! Työt pääset aloittamaan heti tai sopimuksen mukaan. Tyylikkään miljöön Långvik odottaa juuri sinua!

Vastaanottovirkailijana olet osa asiakkaiden unohtumatonta vierailua tarjoten laadukasta asiakaspalvelua matkailijoille. Olet varmistamassa asiakastyytyväisyyden, asiakasuskollisuuden sekä laadukkaan palvelun konseptin ja toimintamallien mukaisesti. Lisäksi hoidat hotellin vastaanoton päivittäisiä tehtäviä ja teet tiivistä yhteistyötä kerroshoidon ja muiden osastojen kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, palveluhenkisyyttä ja aitoa halua ilahduttaa vieraitamme. Työotteeltasi olet itsenäinen, joustava ja omaat kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä myös hyvä vuorovaikutustaidot, organisointikyky ja paineensietokyky ovat eduksesi hotelliympäristössä. Eduksi katsomme alan koulutustaustan ja englannin kielen osaamisen. Käyttöjärjestelmänä on Stay and Touch, johon perehdytämme sinut tarvittaessa.

Työpaikan sijainnin vuoksi ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Sinua vastassa tiiminäsi ovat koko Långvikin timanttiset tyypit ja tarjoamme sinulle monipuolisina työsuhde-etuina muun muassa kuntosalin ja kylpylän käytön veloituksetta, majoitusmahdollisuuden ja ilmaisen pysäköinnin!

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa: www.langvik.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävistä lisää, otathan yhteyttä Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi    

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Kirkkonummi

Haku alkaa:
13.01.2023

Haku päättyy:
14.02.2023