Hotellin vastaanottotiimi etsii uutta tiimiläistä. Onko vastaanottotyö sinulle entuudestaan tuttua ja tunnet paloa matkailualaa kohtaan?

Haemme asiakasyrityksellemme Regatta Spa Hotelille vastaanottovirkailijaa toistaiseksi voimassa työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Vastaanottovirkailijana hurmaat vieraamme toteuttamalla persoonallista sekä asiantuntevaa palvelua. Olet varmistamassa asiakastyytyväisyyden, asiakasuskollisuuden sekä laadukkaan palvelun konseptiemme ja toimintamalliemme mukaisesti. Lisäksi hoidat hotellin vastaanoton päivittäisiä tehtäviä ja teet tiivistä yhteistyötä kerroshoidon ja muiden osastojen kanssa.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä, palveluhenkisyyttä ja aitoa halua ilahduttaa vieraitamme. Työotteeltasi olet itsenäinen, joustava ja omaat kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä myös hyvä vuorovaikutustaidot, organisointikyky ja paineensietokyky ovat eduksesi hotelliympäristössä. Odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, monipuoliset kehittymismahdollisuudet, ihmisläheisen organisaation tuen ja mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.regattaspahotel.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jani Huttuseen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
19.04.2022

Haku päättyy:
03.06.2022