Haemme asiakasyrityksellemme Rukapalvelu Oy:lle vastaanottovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rukalle.

Vastaanottovirkailijana tehtävänkuvaasi kuuluvat vastaanoton asiakaspalvelu, sekä muut monipuoliset vastaanoton päivittäiset tehtävät. Olet tärkeänä osana sujuvan asiakaskokemuksen tuottamisessa ja olet varmistamassa asiakastyytyväisyyden.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta asiakaspalvelutyöstä, palveluhenkisyyttä ja kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Työotteeltasi olet itsenäinen, positiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Meille asenne on tärkein, joten voit hyvin olla vasta-alkaja tai jo kokemusta kerryttänyt ammattilainen.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn tuntimäärä on minimissään 30 tuntia viikossa. Palkkaus muodostuu sopimuksen mukaan taitotaso huomioiden.

Aitoja elämyksiä yhdessä! Rukapalvelu Oy:n toimintaa ohjaa yli 35-vuotinen historia ja arvoihin kuuluvat autenttisuus, vastuullisuus, paikallisuus, ympäristöystävällisyys ja asiakkaasta välittäminen. Kuusamolainen perheyritys tarjoaa niin elämyksellisiä luonto-ohjelmia, majoitusta kuin makumatkailua!

Tarjoamme sinulle työn viihtyisän rennossa työporukassa Rukan parhaimmassa sijainnissa! Lue lisää yrityksestä: www.rukapalvelu.fi

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Otahan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi  

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
14.03.2023

Haku päättyy:
29.03.2023