Haemme asiakasyrityksellemme Tahko Spa Hotellille vastaanottovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen Tahkovuorelle. Työn minityöaika on 90 h/3vko ja aloitus on sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Pystymme huomioimaan myös, mikäli sinulle sopii paremmin työskentely pienemmillä tunneilla tai etsit työtä lyhyemmäksi aikaa, kuten kesälle.

Vastaanottovirkailijana tehtävänkuvaasi kuuluvat vastaanoton asiakaspalvelu, sekä muut monipuolisetvastaanoton päivittäiset tehtävät. Olet tärkeänä osana sujuvan asiakaskokemuksen tuottamisessa ja olet varmistamassa asiakastyytyväisyyden.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta asiakaspalvelutyöstä, palveluhenkisyyttä ja kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin. Työotteeltasi olet itsenäinen, positiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Käytössä on Hotellinx -järjestelmä, jonka osaamisen katsomme eduksi, mutta tärkeintä ovat hyvät tietotekniset taidot. Tehtävässä tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa, sekä hygienia- ja anniskelupassia. Eduksi katsomme matkailu- tai ravintola-alan koulutuksen sekä alan aiemman työkokemuksen.

Perehdytämme sinut tehtävään, joten kaikki alan tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässä!

Tahko Spa Hotel on elämyskeskus, joka sijaitsee keskellä Tahkoa, Tahkon sydämessä. Korkeatasoiset Suitesit ja Apartment huoneistot tuovat luksusta niin lomaan kuin kokouspäiväänkin. Lisäksi monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut täydentävät onnistunutta kokonaisuutta.

Lue lisää yrityksestä osoitteessa: https://tahkospa.fi/

Jätähän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Jalkanen puh. 044 214 3997, lauri.jalkanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
23.01.2023

Haku päättyy:
01.06.2023