Etsimme asiakasyrityksellemme Hotel Levi Panoramalle vastaanottovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työhön. Työtunteja on90 h/3vko ja työskentely on yötyötä tapahtuen 5 yötä, 5 vapaata -menetelmällä. Palkkaus ovat sopimuksen mukaan ja aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä

Vastaanottovirkailijana olet osa asiakkaiden unohtumatonta vierailua tarjoten laadukasta asiakaspalvelua matkailijoille. Työssä pääset luomaan asiakkaille unohtumattomia kokemuksia revontulien, lumen ja Levin monipuolisten aktiviteettien parissa. Tehtävässä sinun ei kuitenkaan tarvitse pärjätä yksin, sillä ympärilläsi on yhteisöllinen tiimi ja sinut perehdytetään tehtävään!

Etsimämme henkilö omaa aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja omaa jo kokemusta vastaanoton eri tehtävistä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä asennetta. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja eduksi katsomme tehtävään sopivan koulutustaustan.

Hotel Levi Panorama on upeissa maisemissa näköalapaikalla Levitunturin Koutalaella, Levin tunturikylän yllä. Hotellin Ravintola Okta tarjoaa maittavan aamiaisen ja Ravintola Vetta raikkaita makuja Lapin luonnosta.

Tutustu kohteeseen osoitteessa: https://levipanorama.fi/

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi Levin huipulla! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi, Kittilä

Haku alkaa:
08.03.2023

Haku päättyy:
26.03.2023