Oletko etsimämme kokenut sommelier tai kenties itse oppinut ja viineistä kiinnostunut ravintola-alan osaaja? Paikka avoinna viinivastaavalle!

Etsimme viinivastuuseen ammattilaista Ravintola Periscopeen ja Dining 26 Tampereelle. Työ on kokoaikainen ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Työssäsi vastaat kahden ravintolan Periscope ja Dining 26 viinilistojen suunnittelusta sekä viinien ja ruoan yhdistämisestä. Osallistut päivittäin ravintoloiden toimintaan ja koulutat työkavereitasi kehittymään viinien saralla. Toivomme sinulta innovatiivista ajattelua, intoa ohjata sekä halua luoda upeita makuelämyksiä asiakkaille.

Tarjoamme sinulle mahtavan työporukan sekä loistavat henkilökuntaedut.

Periscope tarjoaa vahvalla ammattitaidolla ja sydämellä alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle.

Dining 26 on keittiömestari Arto Rastaan 50-paikkainen ravintola Tampereen ytimessä, Aleksanterinkadulla. Sukellamme keittiössämme Välimeren ruokakulttuureihin. Emme kuitenkaan pelkästään yleisesti Välimeren maiksi miellettyjen Espanjan, Ranskan, Italian ja Kreikan makuihin, vaan vaikutteita on laajalti myös Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta.

Pääset tutustumaan ravintoloihin osoitteessa: https://www.ravintolaperiscope.fi/ ja https://www.dining26.fi/

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Kerromme mielellämme lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
22.07.2022

Haku päättyy:
22.08.2022