Etsimme iloiseen joukkoomme ruokaa rakastavaa henkilöä! Meillä saa vitsailla ja nauruhermot onkin herkässä tässä porukassa.

Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vuoropäällikköä ja kokkeja Ravintola Colorado – Bar & Grill Rukalle.

Ravintola Colorado – Bar & Grill on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. www.restaurantcolorado.fi

Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Niin hampurilaisten pihvit kuin annoslisukkeetkin on kaikki valmistettu alusta asti ravintola Coloradon omassa keittiössä. Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun.

Haluaisimme tavata sinut, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä. Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden alan työkokemusta. Etsimämme henkilöt ovat reippaita, iloisia ja joustavia tekijöitä. Huomioithan, että työnkuva edellyttää hygieniapassia. Vuoropäälliköltä odotamme aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä.

Mikäli et osaa kaikkea, se ei haittaa. Opetamme kaiken tarvittavan, joten ethän epäröi jättää hakemustasi nettisivuillamme olevalla lomakkeella!

Tarjoamme sinulle:

  • Työpaikan ihanien ihmisten seurassa
  • Joustavasti vuoroja viikolla, sekä viikonloppuisin
  • Rennon, mutta kiireisen työympäristön ja NoHo Partnersin että myös Rukakeskusen huikeat henkilöstöedut

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Lappi

Haku alkaa:
14.06.2022

Haku päättyy:
12.07.2022