Löyly on pala Helsingin kaunista rantaviivaa, upeita elämyksiä ja lämpimiä hetkiä niin kaupunkilaisille kuin matkailijoillekin. Kesäpäivistä kelpaa nauttia upeilla terasseilla ja saunat ovat kuumana joka päivä. Löyly tarjoaa sinulle mahdollisuuden kesän upeimpaan työpaikkaan, jossa menoa ja meininkiä riittää aamusta yöhön!

Etsimme nyt joukkoomme energistä ja motivoitunutta ravintolan vuoropäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Löylyyn kesäkaudelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Työ on kokoaikatyötä, ja tehtävät vaihtelevat aina suorittavan serviisin pyörteistä tilauksien tekoon, korkeatasoiseen asiakaspalveluun ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat energisen asiakaspalveluasenteen ja intohimon työtäsi kohtaan sekä organisointi- ja ongelmienratkaisukykyä. Johdat tiimiäsi aina omalla esimerkillä, etkä pelkää kovaakaan painetta. Edellytämme hakijoilta hygieniapassia sekä aiempaa kokemusta ravintola-alan esihenkilötehtävistä.

Tutustu Löylyyn tarkemmin osoitteesta: www.loylyhelsinki.fi

Jätäthän hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
05.05.2022

Haku päättyy:
05.06.2022