Vuoropäällikön paikka avoinna upeiden merimaisemien äärellä Hangossa!

Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Origolle vuoropäällikköä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hankoon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vuoropäällikkönä työskentelet salin suorittavassa työssä haluten tarjota elämyksellisiä ravintolakokemuksia asiakkaille. Johdat tiimisi toimintaa esimerkilläsi johtaen, sekä huolehdit tiimisi korkeatasoisen asiakaspalvelun tarjoamisesta ja vastaat vuorojohtamisesta.

Etsimällämme vuoropäälliköllä on jo vankkaa työkokemusta tarjoilijan tehtävistä. Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyötaitoja sekä aitoa intoa luoda asiakkaille elämyksiä ja kehittää ravintolan toimintaa. Tehtävässä sinua auttavat menestymään ymmärrys ravintolan palveluprosesseista, sekä aikaisempi kokemus vuorojohtamisesta. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Ravintola Origo on upea ja tunnelmallinen ravintola Hangon makasiinirakennuksessa, jolla on pitkät perinteet. Inspiraation ruokaamme saamme ranskalaisesta keittotaidosta, mutta kunnioitamme myös paikallisia ruoka-aineiden toimittajia ja pyrimme käyttämään lähi- ja luomuruokaa sesonkien mukaan.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: www.restaurant-origo.com

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tarvittaessa majoituksen. Henkilöstöedut ja uramahdollisuudet ovat ainutlaatuiset koko Suomessa, koska Mattolaituri on osa suomalaista ravintolakonserni NoHo Partners Oyj:tä, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka-, ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Hanko

Haku alkaa:
04.01.2023

Haku päättyy:
26.03.2023