Haemme asiakasyrityksellemme Ravintola Penélopeen vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Sinulla on positiivinen ja oma-aloitteinen asenne sekä intoa huolehtia viihtyisästä ilmapiiristä ravintolaelämysten luomiseksi. Työskentelet itseohjautuvasti, mutta osaat toimia myös tiimissä.  Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutuksen, aikaisemman kokemuksen esimiestehtävistä ja tuntemuksen viineistä.

Päätimme perustaa ravintolan, jossa haluaisimme itsekin käydä. Mutkattoman, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ystävälliseen palveluun panostavan ravintolan. Kaikkiin ruokalajeihin liittyy aina tarina, joka on herkullisuudellaan jättänyt meille pysyvän muistijäljen. Tarina, jonka haluamme nyt jakaa kanssanne.

Kiinnostuitko? Tutustu lisää yritykseen osoitteessa: www.ravintolapenelope.fi

Tarjoamme monipuolisen työn energisessä porukassa mutkattomassa ja kotoisassa ravintolassa!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Mikäli haluat tiedustella tehtävästä lisää, ole rohkeasti yhteyksissä Joonas Luotonen puh. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
13.05.2022

Haku päättyy:
29.05.2022