Klassisia makuja Esplanadin kauniissa maisemissa!

Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Strindbergiin a la carten vuoropäällikköä Helsinkiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen alkaen sopimuksen mukaan elokuun alussa.

Vuoropäällikkönä huolehdit a la carte -tarjoilun arjen sujuvuudesta omaa esimerkkiäsi näyttäen. Olet tehokas organisoija, työskentelet innostuneella asenteella sekä panostat laadukkaaseen työjälkeen ja sen ylläpitoon. Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja esihenkilötyöstä. Eduksi katsomme alan koulutuksen.

Kahvilan mannermaisessa arvokkaassa interiöörissä tarjolla laaja kahvi- ja teevalikoima sekä suolaiset ja makeat herkut. Illalla voit nauttia upeasta viinivalikoimasta ja piipahtaa vaikka aperitiivihetkelle töiden jälkeen tai ennen illallista. Suurista ikkunoista voit seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä. www.strindberg.fi

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin Helsingin historiallisella sijainnilla ja loistavilla henkilökuntaeduilla!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
10.05.2023

Haku päättyy:
06.06.2023