Haemme ravintolaan Ukko Bar & Restaurant vuoropäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tahkovuorelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi osa-aikainen, mutta pikkujoulukauden jälkeen sinun on mahdollista työskennellä kokoaikaisesti. Voit halutessasi työskennellä joko talvikauden ajan tai pidempiaikaisessa työsuhteessa. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Vuoropäällikkönä pidät huolen ravintolan toimivuudesta ja varmistat, että yhdessä tiimin kanssa asiakkaille luodaan mieleenpainuvia asiakaskokemuksia. Johdat henkilökuntaa omalla esimerkilläsi positiivinen pilke silmäkulmassa. Työpäiviisi sisältyy myös ravintolan työtehtäviä sekä taustatöitä.

Etsimme palvelualtista ja monipuolista à la carte puolen osaajaa, joka on valmis laittamaan itsensä likoon. Arvostamme aiempaa kokemusta ravintola-alalta sekä esihenkilötehtävistä. Työssä tarvitset hygienia- sekä anniskelupassia.

Tarjoamme sinulle työn huipputiimissä, Tahkon alueen henkilökuntaedut sekä majoitusmahdollisuuden!

Aivan Tahkon ytimestä löydät uudistuneen UKKO Bar & Restaurant- ravintolan legendaarisen Ukko Tahkon tiloista. Palvelemme kahdessa kerroksessa päivästä myöhään yöhön.

Voit tutustua UKKOON lisää osoitteessa: https://tahkonukko.fi/

Varmista seuraava työpaikkasi Tahkolla ja jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää? Olethan yhteydessä Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
16.08.2022

Haku päättyy:
04.10.2022