Haemme asiakasyrityksellemme Viikinkiravintola Haraldille vuoropäällikköä keittiötiimin vahvistukseksi Helsinkiin! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävässä on kannustava palkkaus sopimuksen mukaan osaamisesi huomioiden. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan.

Vuoropäälliköksi etsimme henkilöä, jolla on innostava ja positiivinen työote, jolla luoda ympärille hyvää ilmapiiriä ja motivoida koko ravintolan henkilökunta loistaviin suorituksiin. Hallitset nykyaikaiset ruoan valmistusmenetelmät, tunnet raaka-aineet ja sinulla on silmää myös näyttävään ruoan esillepanoon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulle on tärkeää hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen ja omaat hyvät yhteistyötaidot ja paineensietokyvyn. Toivomme sinulta ravintola-alan koulutusta ja tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Haraldista löydät suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin, olitpa vailla pientä nautintoa tai suurta juhlaa. Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viikinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat illan kohokohta.

Tutustu ravintolaan lisää osoitteessa: https://www.ravintolaharald.fi/ravintola-helsinki/

Tarjoamme sinulle viikinkikylän yhdessä tekemisen meiningin ja mahdollisuuden ottaa seuraavan askeleen urallasi!

Kiinnostuitko liittymään iloisten viikinkien joukkoon? Jätä hakemuksesi nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Mira Hallikainen puh. 050 435 0210, mira.hallikainen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
11.11.2022

Haku päättyy:
15.12.2022