Onko sinulla kyky luotsata työkaverisi hyviin saavutuksiin ja olet kiinnostunut ravintola-alan esihenkilötehtävistä? Vietä kesä raikkaan ruuan ja leppoisan terassitunnelman parissa Kallaveden syleilyssä!

Haemme asiakasyrityksellemme ravintola Wanhaan Satamaan vuoropäälliköitä aurinkoiseen kesäsesonkiin 2023!

Kallaveden äärellä, Kuopion kauneimmassa ja vilkkaimmassa 800-paikkaisessa kesäravintola Wanha Satamassa viihtyvät niin paikalliset asukkaat, kuin lomailemaan saapuneet turistitkin. Wanha Satama tarjoaa asiakkailleen makuelämyksiä mehevistä burgereista jo klassikoksi muodostuneeseen kalaveneeseen saakka – unohtamatta kesän raikkaita juomia.

Vuoropäällikkönä toimit vuoroesihenkilönä oman vuorosi tiimille auttaen ja kannustaen heitä saavuttamaan yhdessä asetetut tavoitteet. Vuorojohtamisessa vastaat arjen sujuvasta toiminnasta, henkilöstön tyytyväisyydestä ja onnistuneen asiakaskokemuksen luomisesta itsekin päivittäisen arjen työhön osallistuen.

Olet hakemamme henkilö, mikäli ravintolan serviisien pyörteissä työskentely on sinulle jo tuttua ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ongelmanratkaisutaitoja ja halun syventää ammattiosaamistasi. Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vuorojohtamisesta tai esihenkilötyöstä, mutta voit olla myös henkilö, jolla on valmiudet ottaa seuraava askel urallaan! Tehtävä edellyttää hygieniapassin. Ravintola-alan koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Wanhan Sataman kesäkausi alkaa huhtikuussa ja kestää aina elokuun loppuun saakka. Tehtävän aloitus onkin huhti-toukokuussa ja voit työskennellä niin koko- kuin osa-aikaisesti. Tehtävässä palkkaus on sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ammattiosaamistasi upeissa Kallaveden maisemissa hyvän työporukan ympäröimänä!

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Huttunen 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
30.03.2023

Haku päättyy:
04.06.2023