Haemme asiakasyrityksellemme Pro Restaurants Oy:lle vuoropäälliköitä Tahkon sesonkiin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Työtunnit määräytyvät ravintoloiden tarpeen mukaan – useammassa ravintolassa työskentelemällä sinulla on mahdollisuus isoihin tuntimääriin.

Pro Restaurants Oy kattaa Ravintola Wanha Klubin ja Pehkubaarin, Ristorante & Lounge Cervinan, Cafe & Bistro Lagon, Piazzan ja Golden Resortin sekä Karhu Pubin. Tutustu konserniin lisää: www.prorestaurants.fi

Vuoropäällikkönä työskentelet salin puolella ravintolan arkea tukien muun muassa tekemällä tilauksia ja varmistamalla palvelun laatua. Johdat salin toimintaa omalla esimerkilläsi. Hakemamme henkilöt ovat alasta innostuneita tiimipelaajia. Tehtävä edellyttää jo muutaman vuoden kokemusta salin pyörteistä, mutta työ soveltuu myös seuraavaa ura-askelta ottavalle, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Työt ovat viikonloppupainotteisia, mutta vuoroja on myös arkipäivisin. Sesongissa pääset kerryttämään työkokemusta vilkkaassa ympäristössä. Tarjoamme majoitusmahdollisuuden, ja saat käyttöösi Tahkon alueen henkilökuntaedut.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Kerro hakemuksellasi, millaista kokemusta olet kerryttänyt ja milloin olet käytettävissä. Olemme sinuun yhteydessä sopivan työn löytyessä.

Lisätietoja antaa Osumalla Jani Huttunen, p. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Nilsiä

Haku alkaa:
05.09.2023

Haku päättyy:
29.10.2023