Ahooy Creative

Web Developer

Pohjois-Savo, Kuopio

Julkaistu 02.04.2024

Sulkeutuu 15.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Tomi Ikonen

Myyntijohtaja

044 750 7187 tomi.ikonen@ohp.fi

Web Developer

Haemme asiakasyrityksellemme Ahooy Creativelle Web Developeria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työsuhde solmitaan aluksi Osuma Henkilöstöpalveluiden kanssa. Työ on kokoaikainen työaikojen sijoittuen arkipäiville. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi osaamisesi.

Web Developerina työskentelet monipuolisissa asiakasprojekteissa pääasiassa front-puolella, mutta ajoittain tehtäviä on myös back-puolella. Koodaustyö on itsenäistä, mutta projekteissa työskentely pitää sisällään paljon yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toivomme WordPressin ja TailwindCSS:n hallintaa, Git-versionhallinan tuntemusta sekä Linux-ympäristöjen käyttötaitoa. Katsomme eduksi osaamisen WooCommerceen, Reactiin ja Node.js-ympäristöön. Lisäksi tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Ahooy Creative on luova toimisto, jonka juuret ovat Kuopiossa. Yritys rakentaa asiakkailleen tapoja näyttää heidän erinomaisuutensa koko maailmalle brändäyksen, designin ja mainonnan avulla. Monipuolisten asiakasprojektien lisäksi tarjoamme rennon ja kansainvälisen ympäristön, jossa voit olla oma itsesi.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Osuman nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Aloitamme esihaastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi