Haemme audiovisuaalisia palveluja tarjoavalle asiakasyrityksellemme Kuopioon yritysmyyjää B2B-myyntiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Ammattitaitoisella tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Yritysmyyjän tehtävänkuvassa toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ylläpitäen olemassa olevia asiakassuhteita sekä teet uusasiakashankintaa. Vastuullasi on asiakassuhteiden hoitaminen sekä asiakaskäynneillä asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen ja kokonaisratkaisujen tarjoaminen.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkistä työotetta, sosiaalista varmuutta ja tavoitekeskeisyyttä. Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on innostunut asenne uuden oppimiseen. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutustaustan.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivuillamme olevalla hakemuslomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
18.01.2021

Haku päättyy:
01.02.2021