Haemme ITC:lle kahta yritysmyyjää Kuopioon. Myyjiä, joille asiakas on kuningas! Työtehtävä on vakituinen ja aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

ITC-Solution Group Oy on yksityisyritys, jossa hyvä asiakaspalvelu on sydämenasia. Meillä sovituista asioista pidetään kiinni ja asiakkaita palvellaan nopeasti, mutta laadukkaasti. ITC:lle asiakas on kuningas ja myös omistajat ovat mukana päivittäisessä tekemisessä.

Myyntityössä pääset etsimään ratkaisuja tietotekniikan haasteisiin sekä toimimaan asiakasrajapinnassa. Työnkuvaasi kuuluu myynnin lisäksi asiakkaan palveluprosessista vastaaminen, dokumentointi ja asiakasraportointi. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja kehität heidän toimintaansa.

Etsimämme henkilö on ahkera, systemaattinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on myyntihenkinen työote ja haluat työpanoksellasi kehittää laadukasta asiakaspalvelukokemusta. Saat tehtävään perehdytyksen sekä kollegasi ja yrityksen tuen tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työkalut sekä työyhteisön tuen tehtävässä menestymiseksi. Meillä voit vaatia hyvää esimiestyötä ja antaa palautetta.

Voit tutustua lisää yritykseen osoitteessa: www.itc.fi

Mikäli koet myyntityön ja IT-alan omaksesi, niin jätäthän hakemuksesi pian oheisella lomakkeella: http://osuma.likeit.fi/apply/10388141

Lisätietoja tehtävästä antavat Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi sekä Ville Kemppainen puh. 044 354 0848, ville.kemppainen@itc.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
25.03.2021

Haku päättyy:
25.04.2021