Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Mikkeliin pintamateriaalien ja sisustuksen yritysmyyjää/sisustussuunnittelijaa suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja on kokoaikatyötä. Työvuoroja voi olla sekä arkisin että lauantaisin.

Tehtävänkuvaasi kuuluu rautakauppatuotteiden ammattikauppa painottuen pintamateriaali- ja sisustustuotteisiin sekä sisustussuunnittelu kuluttaja- ja ammattiasiakkaille. Työskentelet osana yrityspuolen myyntitiimiä kartoittaen asiakkaiden tarpeita ja toteuttaen sisustusunelmia. Tarvittaessa teet myös kuluttajapuolen myyntiä.

Etsimällämme henkilöllä on jo aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, visuaalista silmää sekä asiakaslähtöinen palveluasenne. Viihdyt osana tiimiä, olet huumorintajuinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Odotamme hakijalta kaupallisen-, rakennus- ja/tai sisustusalan koulutustaustaa sekä kokemusta sisustussuunnittelusta.

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, jolla on myös vuoden 2017 lopussa avattu verkkokauppa. Carlson tavaratalot ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tavaratalot Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan ammattilaista. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Mikkeli

Haku alkaa:
25.08.2020

Haku päättyy:
06.10.2020