Ravintola-ala kukoistaa kesällä – avoimia paikkoja alan huippuyrityksissä!

25.05.2023

Kesän korvalla ravintola-ala vauhdittuu jälleen kesäterassien avatessa ja lomalaisten lähtiessä liikkeelle. Työnantajille tämä tarkoittaa lisääntyvää tarvetta hyville ja osaaville työntekijöille, ja tässähän me Osumalla autamme välittämällä asiakasyrityksillemme vuokratyöntekijöitä ja tekemällä suorarekrytointeja.

Ja nyt olisi ravintola-alan paikkoja osaaville tekijöille! Tällä hetkellä avoinna on kymmeniä työpaikkoja etenkin Pohjois-Savossa, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Tehtäviä on tarjolla kokeneemmille konkareille sekä uraansa vasta aloitteleville. Haussa on mm. kokkeja, vuoropäälliköitä, tarjoilijoita ja keittiöapulaisia!

Osuma antaa vapauden valita. Tarjoamme monenlaista työtä, mutta myös erilaisia työnteon malleja, jotka sovitetaan joustavasti sinun tapaasi nauttia kesästä. Asiakasyrityksissämme voit tehdä vuokratyötä tai hakea suoraan vakituiseen tai määräaikaiseen työhön.

Haluatko viettää kesän Helsingin sykkivässä sydämessä esimerkiksi Ravintola Teatterissa tai kiinnostaisiko enemmän työ letkeiden savolaisten keskellä Kuopiossa? Katso kaikki ravintola-alan avoimet työpaikat ja lähetä meille hakemuksesi!

Osuma on kotimainen henkilöstöpalvelualan ja vuokratyövoiman välityksen ammattilainen, joka tuottaa luotettavia rekrytointipalveluja koko Suomeen.