Naisen kädet näppäilevät kannettavan tietokoneen näppäimistöä.

Sesonkityöntekijöitä Tahkolle talvikaudelle 2023-2024

Tahkon kuumin sesonki on alkamassa ja After Skit odottavat jo asiakkaittaan. Ennen sesongin polkaisemista käyntiin etsinnässä on vielä ammattilaisia pyörittämään koko showta.

Etsimmekin nyt ravintolatyöntekijöitä, järjestyksenvalvojia sekä sesonkityöntekijöitä kiinteistönhoidon, siivouksen, rinnetöiden ja ohjelmapalveluiden tehtäviin Tahkolle talveksi 2023-2024. Työntekijöille tarjoamme majoitusmahdollisuuden, ja saat käyttöösi Tahkon alueen henkilökuntaedut.

Tutustu alta Tahkon avoimiin työpaikkoihin ja lähetä hakemuksesi pian.

Ravintolatyöntekijöitä Pro Restaurants Oy:lle

Haemme asiakasyrityksellemme Pro Restaurants Oy:lle ravintolatyöntekijöitä Tahkon sesonkiin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. Työtunnit määräytyvät osaamisesi ja ravintoloiden tarpeen mukaan – useammassa ravintolassa työskentelemällä sinulla on mahdollisuus isoihin tuntimääriin.

Pro Restaurants Oy kattaa Ravintola Wanha Klubin ja Pehkubaarin, Ristorante & Lounge Cervinan, Cafe & Bistro Lagon, Piazzan ja Golden Resortin sekä Karhu Pubin. Tutustu konserniin lisää: www.prorestaurants.fi

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tarkemmin alta löytyvistä linkeistä:

Lisätietoja:
Jani Huttunen
p. 050 307 9337
jani.huttunen@ohp.fi

Järjestyksenvalvojia asiakaskohteisiimme

Haemme asiakaskohteisiimme järjestyksenvalvojia Tahkon sesonkiin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa.

Järjestyksenvalvojan tehtävä edellyttää järjestyksenvalvojakorttia. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuusalantehtävistä, asiakaspalveluhenkisyyden sekä suoritetut ensiapu- ja voimankäytön lisäkoulutukset.

Tutustu työtehtäviin tarkemmin alta löytyvästä linkistä:

Lisätietoja:
Lauri Jalkanen
p. 044 214 3997
lauri.jalkanen@ohp.fi

Sesonkityöntekijöitä Tahkolle

Haemme asiakasyrityksillemme Tahkovuorelle sesonkityöntekijöitä eri tehtäviin talvikaudelle 2023–2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan sesongin alkaessa, ja työsuhteen kesto on neuvoteltavissa. 

Työnkuvasi on rakennettavissa osaamisesi mukaan niin kiinteistönhoidon (lumityöt ja pienet huoltotyöt), siivouksen (majoituskohteet ja liiketilat), rinnetöiden ja ohjelmapalveluiden tehtävistä. Työtä on tarjolla myös ravintola-alalla. Tehtävästä riippuen tuntipalkkasi on noin 12–15 €/h välillä.

Tutustu työtehtäviin tarkemmin alta löytyvästä linkistä:

Lisätietoja:
Tomi Ikonen
p. 044 750 7187
tomi.ikonen@ohp.fi