Haemme asiakasyrityksellemme Puijon Torniravintolaan ja -kahvilaan sekä Ravintola Puijon Majaan extraajakokkia ja extraajatarjoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työn aloitus on heti. Pääset vaikuttamaan työvuorojen määrään ja tekemään töitä joustavasti.

Puijon lakialueen ravintolat tarjoavat lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Paikallinen osaaminen, laatu ja lähiruoka yhdistyvät Majan lounaassa, Tornikahvilan herkuissa ja Tornin upeassa lähiruokapöydässä. Tervetuloa Kuopioon nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista Savon alueen mauista!

Voit tutustua Puijon lakialueen ravintoloihin lisää osoitteessa: www.puijopeak.fi/ravintolat/

Kokin tehtävässä pääset valmistamaan niin lounas- kuin a la cartea paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Etsimämme henkilö kokee maukkaan lähiruoan valmistamisen tärkeäksi ja teet työtäsi positiivisen innostuneella otteella. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kokin tehtävistä sekä tehtävä edellyttää hygieniapassia. Katsomme eduksi alan koulutustaustan.

Salitarjoilijana huolehdit salin siisteydestä sekä asiakkaiden viihtymisestä. Etsimme joukkoon asiakaspalveluhenkistä ja positiivista tekijää, joka haluaa mahdollistaa asiakkaille ravintolaelämyksiä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä tai alan koulutus. Meille tärkeintä on oikea asenne työtä kohtaan!

Tarjoamme sinulle työn Savon kuuluisimmalla maamerkillä Puijon upeissa maisemissa Savon raikkaan luonnon keskellä!

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo

Haku alkaa:
20.07.2021

Haku päättyy:
04.08.2021