Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola Rehtiin a la carte-kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongille Tahkovuorelle. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan. Ammattitaitoisella tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongin jälkeen.

Tarjoamme majoitusmahdollisuuden.

Ravintola Rehti on 80 asiakaspaikkainen rento mutta tyylikäs a la carte ravintola, jota luotsaa kaksi Nilsiäläistä perhettä. Ravintola sijaitsee Tahkon keskustassa. Rehdistä saat hyvällä maulla ja tunteella valmistettua ruokaa sekä persoonallista ja ystävällistä savolaista palvelua.

Pääset työssäsi valmistamaan rehtiä ruokaa lupsakalla asenteella tyylikkäässä á la carte ravintolassa. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, tunnollinen ja ravintolatoiminnan kehittämisestä motivoitunut ammattilainen. Toivomme hakijalta alan koulutusta, työkokemusta sekä hygieniapassia. Ethän kuitenkaan epäröi jättää hakemustasi, sillä työssä asenne ratkaisee!

Kiinnostuitko?

Voit tutustua ravintolaan lisää osoitteessa: www.ravintolarehti.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Suomi

Haku alkaa:
19.07.2021

Haku päättyy:
02.08.2021